Bel ons direct om een overlijden te melden

Bel ons direct om een overlijden te melden:

085-0160614 ook voor vragen & hulp

Bel direct de uitvaartondernemer in geval van overlijden: 085-0160614

Ook voor informatie over de pakketten kunt u ons dag en nacht bereiken.
Uitvaart24 is de uitvaartondernemer die de uitvaart verzorgd.


Crematorium in Zaandam

De grote aula van het crematorium in Zaandam, de Liszt, biedt ruimte aan ongeveer 300 personen (150 zitplaatsen). Er valt heel veel licht door de hoge ramen en de blauwe glazen wand beïnvloedt de sfeer op een bijzondere manier. De kist en de eventuele spreker staan onder deze glazen wand en ieders blik is die kant op gericht. De intieme familieaula van het crematorium in Zaandam biedt plaats aan ongeveer 30 personen, deze kleinere ruimte heeft een warme sfeer.

Neem contact op met Uitvaart24 en we vertellen u alle mogelijkheden van het crematorium in Zaandam

Vertelt u ons wat een crematie in het crematorium in Zaandam voor u uniek zou maken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Uitvaart24 helpt u de uitvaart zo te organiseren dat u er een blijvend mooie herinnering aan heeft.
24/7 bereikbaar op (085) 016 06 14

Beelden zeggen vaak meer... Ook in crematorium Zaandam

Natuurlijk is het in het crematorium in Zaandam mogelijk om foto’s te vertonen. We adviseren u de foto’s op een aparte USB-stick aan te leveren, uiterlijk de werkdag voor de uitvaartplechtigheid even bij het crematorium in Zaandam te testen, in overleg met uw uitvaartleider. Daarnaast is natuurlijk ook muziek erg belangrijk. U kunt uw eigen muziek aanleveren of eventueel uw keuze maken in de muziekcollectie van het crematorium in Zaandam en deze doorgeven aan uw uitvaartleider.

Persoonlijk afscheid in crematorium Zaandam

Elke uitvaart is uniek en u kunt in het crematorium in Zaandam de uitvaart zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Als u wilt, kan een klein gezelschap na de plechtigheid eventueel aanwezig zijn bij de invoer van de kist voor de daadwerkelijke crematie. Na de plechtigheid kunt u in de diverse koffiekamers van het crematorium in Zaandam met de genodigden napraten. Tijdens de condoleance kunt u koffie, thee, of fris laten serveren met een plak cake of iets anders. Ook is het mogelijk de plechtigheid ’s avonds te laten plaatsvinden. Dan zijn de mogelijkheden weer wat uitgebreider. Overlegt u dit met uw uitvaartleider en bekijk alvast onze pakketten, zodat u weet wat inbegrepen is en wat niet.

  • Crematorium Zaandam - Foto 1
  • Crematorium Zaandam - Foto 2
  • Crematorium Zaandam - Foto 3
Crematorium Zaanstad

Wij maken gebruik van het volgende crematorium in Zaandam:
Crematorium Zaanstad
Wibautstraat 282
1505 HR Zaandam


Een uitvaart regelen in Zaandam?

Zodra iemand komt te overlijden, moet er van alles geregeld worden. Veel beslissingen genomen worden. En dat juist in een periode dat verdriet vaak een hoofdrol speelt. Maar ook de sterke behoefte om het afscheid van een dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. Uitvaartondernemer Uitvaart24 helpt u daar graag mee en regelt de uitvaart voor u. U heeft wellicht al een besluit genomen om de uitvaart te laten plaatsvinden in het crematorium in Zaandam. Uitvaart24 kan hier, samen met u, een mooie uitvaart regelen voor uw dierbare. Onze ervaring leert dat een passend afscheid en daarmee een mooie, blijvende herinnering helpt bij het verwerken van het verlies. Een stijlvolle uitvaart, tegen een vast laag tarief.

Heeft u vragen of wilt u een overlijden melden?
Uitvaart24 is 24/7 bereikbaar op nummer 085-0160614 of mail naar info@crematoriumzaandam.nl

Bekijk pakketten & tarieven

Uitvaart24 biedt u verschillende uitvaartpakketten aan tegen een vaste lage prijsstelling. Geen onverwachte kosten achteraf, maar een duidelijke prijs. Wij verzorgen een complete en waardige crematie naar uw wens.

Pakketten & tarieven

Crematie in Zaandam vooraf regelen? Intakeformulier